Kontaktlinser

Kund hos oss? Beställ direkt via hemsidan!

Du som är kontaktlinskund hos oss kan beställa nya linser direkt via formuläret nedan. Detta gäller dig som har gjort syntest under det senaste året och är i behov av flera linser. Ny kund? kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt lins.

Ditt namn (obligatorisk)

Ditt personnummer (du behöver ej ange sista 4 siffrorna)

Telefon(obligatorisk)

Din epost (valfritt)

Ange antal linser du vill beställa samt eventuell övrig information (Obligatorisk)

Välj ett av följande alternativ:

Hämta i butik
Hemleverans 19kr*

*Hemleverans: Ange adressen nedan

Jag godkänner att mina personuppgifter skickas in till er samt att ni hanterar dem för att fullfölja min beställning genom att kontakta mig gällande denna beställning.

köpa-kontaktlinser-nyköpingsoptiker

Ett mycket bra alternativ eller komplement till glasögon.

Utvecklingen av linser går mycket snabbt och jämfört med för några år sedan så är prestandan mycket bättre nu. Tiden då man fick “nöja sig” med skaplig syn om man hade ett speciellt brytningsfel är förbi.

Komforten är viktig eftersom du använder kontaktlinserna under en längre tid. Den ska sitta skönt och ge dig friheten att slippa använda glasögon, men ändå kunna se bra.

Vi rekommenderar att du gör en årlig synundersökning för att vara säker på att dina ögon mår bra samt att du har bästa styrkan på dina linser.

Man kan inte överföra ett testresultat från en synundersökning för glasögon direkt till kontaktlinser, eftersom man mäter på två olika sätt. 

Bättre kontaktlinser

Utvecklingen har gått framåt med stora steg under de senaste fem åren, vilket innebär att du kan få betydligt bättre komfort med dagens kontaktlinser i silikonmaterial jämfört med den äldre sortens linser.

Med silikonmaterial i linserna får man bättre syresättning i ögat, vilket ger en behagligare känsla och mindre röda ögon.

Kontakta oss