Glasögonspecialisten har funnits i Nyköping sedan 40-talet och tillhör en av de äldre optiker- och glasögonbutikerna i stan. I folkmun har den kallats för Gamla Karlssons (Carlssons Glasögonaffär) efter mannen som tidigare drev butiken.

Optikerns roll och yrke har utvecklats med åren och idag är vi en modern glasögonbutik som hjälper nyköpingsborna med glasögon, linser , syntest och större ögonhälsoundersökningar.

Vi använder både traditionell analog teknik tillsammans med modern digital teknik. Det hjälper oss vara mycket noggranna i vårt arbete, vilket är en förutsättning för att du ska bli nöjd och se bra.

 

från vänster: Anna, Malin, Lars och Lena


Egen Glasögonverkstad

Erfarenhet och kunskap

En stor fördel med vår butik är att vi också har en egen verkstad där vi tillverkar och färdigställer glasögon samt reparerar, justerar och lagar glasögonbågar.

Det ligger många års erfarenhet bakom att kunna reparera ett par glasögonbågar.

Ibland så är bågen helt enkelt för gammal eller för sliten och då är det bättre att välja en ny båge, men det finns tillfällen när olyckan varit framme och man behöver hjälp direkt. Då är det bra att vi har en riktig glasögonverkstad i butiken.

Behöver du hjälp med dina glasögon?

Kontakta oss

 

Ta en titt in i butiken